Display Advertising

Met het Google Display Netwerk heb jij de mogelijkheid om jouw Display-advertenties te vertonen op meer dan twee miljoen websites en in meer dan 650.000 apps.

Met het Google Display Netwerk kan je gerichte display-advertenties inzetten die je wilt laten zien aan specifieke doelgroepen. De websites in het Google Display Netwerk bereiken meer dan 90% van alle internetgebruikers wereldwijd. Je kunt targetten op specifieke plaatsingen, onderwerpen, interesse categorieën, demografische factoren of op basis van context.

Waar je bij Search Engine Marketing mensen bereikt die actief op zoek zijn naar bepaalde producten of diensten, kan je met het Google Display netwerk eerder in de koopcyclus de aandacht van gebruikers trekken. Je kan op deze manier advertenties weergeven aan mensen voordat ze zoeken naar jouw producten of diensten.

Ik wil meer informatie

Waarom kiezen voor Display Advertising?

Bereik de juiste mensen

Door de uitgebreide targeting opties van het Google Display Netwerk, bepaal en creëer je zelf doelgroepen die je online wilt aanspreken. Hierdoor bereik je de juiste groep mensen die interessant zijn voor jouw producten of diensten.

Groot bereik

Met miljoenen websites, nieuwspagina’s en blogs, en met Google-sites als Gmail en YouTube, bereik je met het Google Display Netwerk wereldwijd 90% van alle internetgebruikers.

Meetbaarheid

Het Google Display Netwerk geeft je de mogelijkheid om gedetailleerde rapporteren aan te maken over de resultaten van jouw display-advertenties. Hierdoor weet je precies welke advertentieproposities goed werken en welke minder.

Naamsbekendheid vergroten

Door online aanwezig te zijn op verschillende websites, vergroot je je naamsbekendheid. Dit zorgt voor meer vertrouwen in jouw merk, waardoor mensen zich jouw merk op lange termijn gemakkelijker zullen herinneren.