Social Media Marketing

Wil jij jouw doelgroep bereiken terwijl ze gebruik maken van Facebook, Instagram of LinkedIn? Dat kan met Social Media Marketing!

Social Media is een gemakkelijke manier om in contact te komen met je doelgroep. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, verkeer naar je website verhogen of een netwerk van volgers opbouwen? Dan zijn Facebook, Instagram en LinkedIn bij uitstek geschikt om deze doelen te behalen.

Social Media is geschikt voor zowel de B2C als de B2B markt. Zo is LinkedIn een kanaal dat goed bruikbaar is in de B2B markt. Je kan namelijk gericht adverteren op basis van uitgebreide criteria, zoals bedrijfsgrootte, industrie of functietitel. Facebook en Instagram zijn juist weer erg interessant om te gebruiken voor de B2C markt.

Ik wil meer informatie

Waarom kiezen voor Social Media Marketing?

Toename websitebezoekers

Door gebruik te maken van links in je posts op Social Media kun je bezoekers leiden naar bepaalde content op je website. De links zorgen voor klikken naar je website wat zorgt voor meer bezoekers.

Naamsbekendheid vergroten

Social Media marketing is een goede manier om te werken aan je naamsbekendheid. Door te adverteren op Facebook, Instagram of LinkedIn worden meer mensen bewust van jouw producten of diensten.

Interactie met klanten

Social media bieden een platform voor bedrijven om op een interactieve manier in contact te komen met hun klanten. Het stelt de klant in staat om ook daadwerkelijk te reageren op een advertentie.

Groot bereik

Het grootste gedeelte van de consumenten in Nederland maakt gebruik van Social Media. Hierdoor is het bereik dat je met Social Media marketing kunt hebben enorm groot.