Website Advies

Een website bepaalt voor een groot gedeelte het succes van online campagnes. Het is dus belangrijk dat jouw website gebruiksvriendelijk en conversiegericht is.

Een website is het visitekaartje van jouw onderneming. Als je begint met online adverteren is het dus verstandig om met een kritische blik naar jouw eigen website te kijken. Hierdoor krijg je een beter beeld van jouw website en kom je erachter wat goed gaat en wat verbeterd zou moeten worden.

Het sturen van verkeer naar jouw website is een ding, maar om deze bezoekers vervolgens te laten converteren is een tweede. Deze tweede stap kan vaak voor veel problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het niet goed zichtbaar zijn op mobiele devices, waardoor bezoekers al snel afhaken en je leads of sales misloopt.

Ik wil meer informatie

Waarom kiezen voor Website Advies?

Gebruiksvriendelijke website

Door jouw website gebruiksvriendelijk in te richten maak je het de bezoeker gemakkelijker om zich te verplaatsten over de website. Hierdoor is de kans dat een bezoeker afhaakt een stuk lager en de kans dat hij of zij converteert groter.

Meer leads en/of sales

Een duidelijke en doelgerichte website zal eerder leiden tot converterende bezoekers. Leid de bezoeker daarom niet teveel af en zorg ervoor dat het proces tot converteren zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Betere vindbaarheid

Je wilt natuurlijk dat je website er visueel aantrekkelijk uitziet, anderzijds moet je ook rekening houden met de content die je op je website plaatst. Zoekmachines weten daardoor waar jouw website over gaat en dit heeft effect op de vindbaarheid van de website.

Online branding

Als onderneming wil je een bepaald imago uitstralen, een website is hier een belangrijk onderdeel van. Een website is vaak het eerste wat potentiƫle klanten te zien krijgen en je wilt hier natuurlijk wel een goede indruk bij achterlaten.