Over mij

Ik zorg voor meer online leads en/of sales via jouw website, dan kan jij je ondertussen richten op het runnen van jouw onderneming. 

Van der Geest Online Marketing is opgericht met het doel om ondernemingen verder te helpen in de wereld van online marketing.
Ik help ondernemingen online te groeien en succesvolle online campagnes neer te zetten.

Door mijn ervaring met klanten in verschillende branches merkte ik op dat er vooral veel vraag is bij het MKB voor het bedenken en uitwerken van een goede online marketing strategie. Deze ondernemingen komen vaak kennis en mankracht tekort om online campagnes tot een succes te maken of weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Dit is de reden waarom ik ben begonnen met het helpen van bedrijven op het gebied van online marketing.

Contact opnemen

Samen succesvol

Een goede samenwerking staat aan de basis van succes. Daarom vind ik het belangrijk om vooraf de wensen en behoeftes van jouw onderneming in kaart te brengen. Vervolgens stellen we een doel waar we samen naar toe werken, dit zorgt voor duidelijkheid bij beide partijen.

Uiteraard ben ik altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, waardoor ik ervoor zorg dat jouw online campagnes voortdurend worden geoptimaliseerd en verbeterd. 

Van der Geest Marketing

Heb ik jouw interesse gewekt of wil je gewoon eens praten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!